U bent hier: S-Flex

S-Flex  |  flexibel werken met SnelStart

Onder de naam S-Flex heeft S for Software een productlijn van programma's die u helpen om nog slimmer te werken met uw SnelStart-administratie.

Als specialist op het gebied van SnelStart software, kennen we de grenzen van SnelStart als geen ander. Waar mogelijk verleggen onze ontwikkelaars die graag! We doen dit met standaard producten onder de naam S-Flex, of in de vorm van klantspecifiek maatwerk.

S-Flex EDI

S-Flex EDI is een koppeling van SnelStart met EDI-provider Transus. Het programma verzorgt de volledig digitale en geautomatiseerde uitwisseling van orders, pakbonnen en facturen tussen SnelStart-gebruikers en hun afnemers.

Meer over S-Flex EDI

S-Flex Orderimport

S-Flex Orderimport is een programma om verkooporders te importeren in SnelStart. Het programma is vooral bedoeld voor koppelingen met webshops, maar kan ook worden ingezet voor koppelingen vanuit branchesoftware.

Meer over S-Flex Orderimport

S-Flex Vooraadimport

Dankzij S-Flex Voorraadimport kunt u de getelde voorraad vastleggen in Excel, en deze met slechts enkele handelingen volledig importeren in SnelStart. Zonder S-Flex Voorraadimport moet u immers zelf de voorraadverschillen berekenen (administratieve ten opzichte van getelde voorraad), en vervolgens handmatig voor elk artikel de mutatie boeken. Een tijdsbesparende oplossing dus!

Meer over S-Flex Voorraadimport

S-Flex Barcode

Dankzij S-Flex Barcode kunt u met een barcodescanner uw voorraad tellen, orders maken en automatisch registreren in SnelStart. Bij orders scant u uw producten met de scanner en voert u zelf alleen het aantal in dat besteld wordt. Dit wordt automatisch geregistreerd in SnelStart en zo creëert u in een handomdraai een complete pakbon of een factuur. Zonder S-Flex Barcode moet u zelf de voorraad of de order tellen en handmatig invoeren in SnelStart. Een tijdsbesparende oplossing dus! p>

Meer over S-Flex Barcode

Contact

S for Software
vestiging     Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal 
telefoon (0342) 745 295
e-mail info@sforsoftware.nl

Uw bericht aan ons:

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp
Vraag/opmerking
Verstuur