U bent hier: S for Software » Klantcases

Klantcases

rss

Lees hoe S for Software klanten helpt om snel en efficiënt te werken.


CNB Oriental over AdminView

CNB Oriental: Ik ervaar het programma als zeer prettig!

Over CNB Oriental

CNB Enterprises BV is een bedrijf wat al ca. 45 jaar bestaat, van klein winkeltje naar groot import en export bedrijf van Japans en Chinees porselein en aardewerk, artikelen voor de Japanse keuken etc. Dit importeren zijn naar alle Europese landen, het Verre Oosten, naar vele warenhuizen, zoals Bijenkorf, Kaufhof, Galerie Lafayette en vele winkelketens.

Koppeling-SnelStart-AdminView

Wat was het probleem?

De laatste vijf jaar is CNB Oriental enorm gegroeid. Het belang van inzicht in data en de juiste informatie beschikbaar hebben, werd hierdoor steeds groter. Het administratieprogramma SnelStart, waar CNB Oriental al 20 jaar mee werkt naar alle tevredenheid, kon qua rapportage en analyse niet meer voldoen aan de vraag en de wensen van CNB Oriental.

Hoe is het probleem opgelost?

Wij werden door onze SnelStart-contactpersoon op het programma AdminView geattendeerd. AdminView is een programma dat koppelt met SnelStart om uitgebreide rapportages te maken van bedrijfsgegevens.

Wij zijn zeer tevreden over AdminView, het programma voldoet aan onze verwachtingen en het programma liet zich eenvoudig koppelen met de bestaande Snelstart software.

Koppeling-SnelStart-AdminView-CNB

Welke voordelen ervaart CNB Oriental?

Dankzij AdminView kan CNB Oriental heel veel soorten rapportages maken en inzicht krijgen in allerlei facetten van de bedrijfsvoering.

"Wij kunnen nu snellere analyses van marges en debiteurenbewaking maken. Ik noem deze nu als voorbeeld, maar er zijn er meer te noemen. Toekomstige gebruikers zullen het programma als prettig en zeer ondersteunend ervaren." Aldus Pieter Klinkenberg van CNB Oriental.

Download hier een PDF van de klantcase.

Nedlandic

Nedlandic: "Het bespaart tijd en voorkomt fouten!"

Over Nedlandic

Nedlandic is een specialist in materialen voor de paardensport. Of het nu gaat om hindernismaterialen of schrikdraad, Nedlandic levert het. Klanten van Nedlandic zijn maneges, rijverenigingen maar ook particulieren. Nedlandic levert uitsluitend kwaliteitsproducten voor paarden. Hindernismaterialen die je ook in de winter buiten kunt laten staan bijvoorbeeld.

Wat was het probleem?

Op de webshop www.nedlandic.nl kunnen mensen hun producten online bestellen. Door het toegenomen aantal bestellingen op de website werd het administratieproces complex en tijdrovend. De webshop werkt in het systeem Prestashop. De bestellingen uit Prestashop moesten handmatig worden overgetypt in het boekhoudprogramma van SnelStart. Door een enorme toename in bestellingen, was dit niet meer bij te houden. Naast dat het tijdrovend was, was de kans op fouten in het boekhoudsysteem groot. Handmatig overtypen is namelijk niet zo betrouwbaar als dat er een automatisme achter zit.


Hoe is het probleem opgelost?

Nedlandic zocht naar een oplossing die haar webshop kon koppelen aan de administratie in SnelStart. Zij kenden S for Software al en hadden goede ervaringen met hen. Zo was het een logische stap om S-Connect aan te schaffen. S-Connect is een programma dat een koppeling maakt tussen systemen van webshops en het administratiesysteem SnelStart.

Welke voordelen ervaart Nedlandic?

Het belangrijkste voordeel is dat er enorme tijdswinst geboekt wordt. Doordat er geen handmatige handelingen meer nodig zijn, gaat het bestel- en administratieproces veel sneller dan eerst.

Download hier een PDF van de klantcase.