U bent hier: S for Software » Weblog

S for Software Blog

rss

S for Software is specialist in op het gebied van SnelStart. We ontwikkelen standaard producten ter aanvulling op SnelStart, en maatwerk voor klanten met specifieke wensen. Op dit blog plaatsen we artikelen om onze kennis te delen en voorbeelden van door ons gerealiseerde maatwerkoplossingen.


Verwerken digitale factuur (UBL) in SnelStart
Je hoort er veel over tegenwoordig: elektronisch factureren. Maar wat houdt dat nu eigenlijk in? Is het elektronisch factureren als ik een digitale factuur ontvang in de vorm een een pdf? Wat ons betreft niet... Dat is alleen een moderne vorm van verzending van de factuur (om een postzegel en envelop te besparen), maar verder is daar niets elektronisch aan. Naar onze mening houdt elektronisch factureren op z'n minst in dat de factuur door de ontvanger ook geautomatiseerd kan worden verwerkt. Dus geen bedragen meer overtypen, niet meer handmatig die leverancier aanmaken, etc. Gelukkig kan SnelStart dit sinds versie 10 (oktober 2011). In dit artikel beschrijven we hoe dat in z'n werk gaat.

Financiële voorraad in SnelStart
Het automatisch bijwerken van de financiële voorraad bij inkoop en verkoop van artikelen… Een vraagstuk waar de ontwikkelaars van SnelStart over nagedacht hebben en wat binnen SnelStart dan ook goed te automatiseren is. Daar hoort echter wel een aantal kanttekeningen bij, omdat het (bij verkeerd gebruik) kan leiden tot ‘onverklaarbare’ verschillen. Als SnelStart specialist informeren wij u hierover graag optimaal!

SnelStart 12 koppelingen database en Gateway
SnelStart 12 koppelingen database en Gateway

Excel-kasboek importeren in SnelStart
Excel-kasboek importeren in SnelStart