U bent hier: S for Software » Weblog

S for Software Blog

rss

S for Software is specialist in op het gebied van SnelStart. We ontwikkelen standaard producten ter aanvulling op SnelStart, en maatwerk voor klanten met specifieke wensen. Op dit blog plaatsen we artikelen om onze kennis te delen en voorbeelden van door ons gerealiseerde maatwerkoplossingen.


Grootboekschema naar 400 SnelStart-administraties
Novel Groep werkte voor de administraties van haar (ruim 400) cliënten met SnelStart. Al deze administraties waren opgebouwd vanuit eenzelfde blanco administratie met een grootboekschema. Dit werkte prima, totdat Novel Groep het grootboekschema wilde wijzigen en de indeling in rubrieken wilde herzien. S for Software ontwikkelde een programma dat alle 400 administraties met een druk op de knop omzette.

Excel-kasboek voor SnelStart
Regelmatig spreek ik accountants die enthousiast met SnelStart werken. En dan komt zo af en toe de vraag of de inhoud van een door hen ontworpen kasboek in SnelStart kan worden geïmporteerd.

Hiervoor heb ik een speciaal kasboek ontwikkeld, dat van de ingevoerde mutaties direct journaalposten samenstelt die in SnelStart kunnen worden geïmporteerd.

SnelStart 12 koppelingen database en Gateway
SnelStart 12 koppelingen database en Gateway

Excel-kasboek importeren in SnelStart
Excel-kasboek importeren in SnelStart