U bent hier: S for Software » Weblog

S for Software Blog

rss

S for Software is specialist in op het gebied van SnelStart. We ontwikkelen standaard producten ter aanvulling op SnelStart, en maatwerk voor klanten met specifieke wensen. Op dit blog plaatsen we artikelen om onze kennis te delen en voorbeelden van door ons gerealiseerde maatwerkoplossingen.


App4Sales: hoe u klaar bent voor de toekomst en kosten bespaart

Dat de technologische ontwikkelingen maar door gaan en het gedrag en de behoeften van de consument steeds veranderen, is voor niemand een verrassing. Toch zijn er veel bedrijven die enorm veel efficiëntieslagen missen en hierdoor voorbij worden gestreefd door andere organisaties die wel adequaat reageren op veranderingen. Tijd voor verandering! 

Generatie Y

Waar tegenwoordig veel over wordt is gesproken, is de Generatie Y. Dit is de generatie die tussen 1982 en 2001 geboren is. Deze generatie is opgegroeid met computers en smartphones. Pen en papier of kleingeld en acceptgiro’s? Het zegt hen niets meer. En dit is de generatie van de toekomst! Uw toekomstige klant!

Gaat er al een belletje rinkelen? Om deze generatie aan te spreken is een hele nieuwe bedrijfsvoering essentieel. Neem bijvoorbeeld winkels waar producten verkocht worden. Een jaar geleden was ikzelf in een Apple Store op zoek naar een accessoire voor de iPad. Het was een enorme winkel en er liepen heel veel verkoopmedewerkers rond. Een jongen hielp mij en wees aan waar ik mijn product kon vinden. Op het moment dat ik op zoek wilde naar de kassa, haalde hij vanuit zijn broekzak een apparaat waar hij selecteerde welk product ik kocht en ik kon direct bij hem afrekenen. Wauw! Ideaal! Het scheelde mij een zoektocht naar de kassa en het wachten in een lange rij.

VerkoopApp


Om op deze manier te kunnen verkopen, moet er een goed en handig systeem beschikbaar zijn voor de verkoper. App4Sales is zo’n systeem. Dit is een app die eenvoudig nieuwe klanten en nieuwe orders registreert. De klant kan direct tekenen op een iPad als dit nodig is. Enorm tijdbesparend en het werkt veel efficiënter dan dat er allerlei papierwerk aan te pas moet komen. Hieronder een voorbeeld van een bedrijf dat App4Sales met veel plezier en een goed resultaat toepast.Volledig papierloze administratie


Een VerkoopApp is nog niet alles. Dit is slechts de voorkant van het verkoopproces. De administratie van voorraad en orders etc. is alles wat er aan de achterkant gebeurd. Hiervoor gebruikt u een administratiesysteem. Om u te voorzien van een volledig digitaal en efficient verkoop- en administratieproces hebben wij een koppeling gemaakt tussen de VerkoopApp App4Sales en het administratiesysteem SnelStart: S-Connect.

Met S-Connect koppelt u heel eenvoudig uw mobiele VerkoopApp App4Sales aan SnelStart. Het programma synchroniseert klanten, artikelen en orders met een druk op de knop, of op een instelbaar interval helemaal automatisch. Overtypen van geschreven orders is hiermee verleden tijd! En onnodige dubbele handelingen zijn ook overbodig!

Geïnteresseerd?

Gratis demoversie downloadenLicentie bestellen
b i u citaat


CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Reactie opslaan
0 Reacties
SnelStart 12 koppelingen database en Gateway
SnelStart 12 koppelingen database en Gateway

Excel-kasboek importeren in SnelStart
Excel-kasboek importeren in SnelStart