U bent hier: SnelStart

SnelStart  |  administratieve software, voor ondernemers

U kent SnelStart? De administratieve software voor ondernemers, op een toonaangevende positie van financiële software voor het MKB?
S for Software is kennisspecialist op het gebied van SnelStart. Als niemand het meer weet, wordt het voor ons interessant.

SnelStart biedt gebruiksvriendelijke administratieve software voor ondernemers uit het MKB. Met de pakketten van SnelStart automatiseert u tal van administratieve handelingen waarmee u dagelijks of wekelijks te maken krijgt. Boekhouden, factureren en voorraadbeheer. Meer informatie daarover vindt u op www.snelstart.nl
Automatisering levert u besparingen op. In tijd en in geld.

Aanvullende producten

SnelStart is goed in de administratie. Maar daarmee is het pakket geen alleskunner. Dat biedt ruimte voor aanvullingen. Ruimte die S for Software met veel plezier invult. We hebben diverse producten ontwikkeld die het werken met SnelStart nog leuker maken. Voor rapportage, koppeling met webwinkels, importeren van voorraad en barcodescanning.

Maatwerk

SnelStart is geen alleskunner. En met onze slimme aanvullingen is nog steeds niet elke behoefte in te vullen. Met maatwerkaanvullingen komen we daarmee toch een heel eind. En dat hoeft niet duur te zijn.
Hebt u specifieke wensen voor aanvullende functionaliteit rond SnelStart? Legt u dat dan gerust aan ons voor.

Advies van SnelStart specialist
Loopt u tegen de grenzen van de mogelijkheden van SnelStart aan? S for Software werkt al jarenlang met SnelStart. Wij kennen de software van binnen en van buiten. Als onze broekzak zeg maar. Gecombineerd met een bedrijfskundige achtergrond, kunnen we daarmee veel waarde toevoegen voor bedrijven die hun processen willen optimaliseren. We kennen de mogelijkheden en onmogelijkheden. 

Hebt u behoefte aan een slimme en creatieve meedenker? Bel of mail gerust!

 

Contact

S for Software
vestiging     Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal 
telefoon (0342) 745 295
e-mail info@sforsoftware.nl

Uw bericht aan ons:

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp
Vraag/opmerking
Verstuur