U bent hier: Software

Handige programma's

S for Software is specialist in het bedenken en realiseren van praktische automatiseringsoplossingen voor het MKB. Hoofdzakelijk houden we ons bezig met het leuker maken van SnelStart, maar daarnaast ontwikkelen we diverse losse softwareproducten die vooral handig zijn voor het Nederlandse MKB.

Urenregistratie

In samenwerking met Easy Template heeft S for Software Urenregistratie MKB ontwikkeld. Uiteraard mét SnelStart-koppeling. Een programma wat u en uw medewerkers de mogelijkheid geeft om uw uren op eenvoudige wijze te registreren. Ook projectcalculaties, het doorbelasten van kosten aan uw klanten, declaraties, urenspecificaties en rapportages behoren tot de mogelijkheden van Urenregistratie.

Meer over Urenregistratie 

Verlofregistratie

Houdt u de verlofuren van uw medewerkers / collega's bij? En lukt het u om daar goed overzicht in te houden? Het door ons, in samenwerking met Easy Template, ontwikkelde programma Verlofregistratie is een handig hulpmiddel voor MKB-bedrijven met meer dan vijf werknemers. Vanaf die omvang wordt het wat lastiger om goed overzicht te houden over de saldi van verlofdagen, met ATV, uitbetaling van vakantiedagen en het meenemen van overgebleven uren naar het volgende jaar. Verlofregistratie helpt u om ook dit onderdeel van uw bedrijf onder controle te houden!

Meer over Verlofregistratie

Contact

S for Software
vestiging     Grebbeweg 19B
3902 HG Veenendaal 
telefoon (0342) 745 295
e-mail info@sforsoftware.nl

Uw bericht aan ons:

Naam
E-mailadres
Telefoon
Onderwerp
Vraag/opmerking
Verstuur